Aircondition og køling til serverrum, EDB og datacentre

En konstant temperatur i et serverrum er utrolig vigtig for udstyrets funktionalitet, idet den bl.a. forhindrer overophedning. For at skabe det rette miljø for edb-udstyr og i serverrum, er det vigtigt at varmen fjernes, og at luftfugtigheden kontrolleres.

RING TIL OS +45 40 98 87 84

Specialister i aircondition og køling til serverrum

Kyhl & Klima leverer effektiv og energiøkonomisk køling af edb-udstyr, i serverrum og i datacentre. Vi er specialister i køle- og klimaanlæg, der fjerner den uønskede varmemængde, og som holder temperaturen på det rette niveau.

At fastlægge hvordan køling af edb-udstyr og serverrum skal udføres, kræver både erfaring og stor teknisk indsigt. Hos Kyhl & Klima er vi i besiddelse af begge dele.

Gratis konsulentbesøg

Vi laver en gratis beregning på størrelsen af klimaanlægget og giver en komplet pris på nedkøling af serverrummet eller edb-udstyret.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

UFORPLIGTENDE TILBUD

KYHL OG KLIMA

Uforpligtende tilbud på luft til luft-varmepumper

Har du spørgsmål til, hvilke løsninger du skal vælge for køling/airconditioning af serverrum, eller spørgsmål om priser m.v., så kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål med vores store ekspertise – RING +45 40 98 87 84

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik