Klimaanlæg til kontor og alle typer huse og hjem

Et godt indeklima kan opretholdes ved hjælp af et klimaanlæg. Kyhl og Klima fører et bredt udvalg af kvalitetsklimaanlæg, primært Mitsubishi, men også Samsung og Daikin. Vi leverer og monterer i hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os!

RING TIL OS +45 40 98 87 84

Mere effektivitet og komfort med klimaanlæg

Vigtigheden af et godt indeklima er stor. Vores ydeevne nedsættes væsentligt, når temperaturen overstiger 22 grader. Det medfører at vi tænker usammenhængende, lettere føler os ukoncentrerede og nemt bliver distraherede. På arbejdspladser – for eksempel kontorer – kan man hurtigt komme ud for nedsat effektivitet, hvis temperaturen overstiger de 22 grader.

Dette kan afhjælpes med et klimaanlæg, der nedkøler luften og dermed sænker temperaturen. Et klimaanlæg fra Kyhl & Klima kan dermed være en særdeles god investering, og et klimaanlæg kan hurtigt tjene sig hjem igen, hvorefter man lige frem kan begynde at spare penge.

Vi tilbyder også montering af klimaanlæg i f.eks. vinkælder, der lader dig styre temperaturen, så din vin bevares og beskyttes allermest hensigtsmæssigt.

Vores klimanlægsløsninger tilpasses altid den enkelte kunde, hvad end du leder efter et klimaanlæg til erhverv eller dit hjem. Vores klimaanlæg kan også forbindes med en app, der nemt lader jer styre temperaturen på jeres kontor eller i hjemmet, også selvom I ikke er der fysisk. På den måde er I altid sikret stor komfort, både når I er på kontoret eller i hjemmet.

 

Klimaanlæg i hele Danmark

Vi er specialister i klimaanlæg. Fra vores base i Trekantområdet monterer og installerer vi klimaanlæg i hele Danmark.

Kyhl & Klima er KMO godkendt – det er din garanti for fagligt funderet rådgivning, samt korrekt montage og service.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på klimaanlæg.

Service af klimaanlæg i hele Trekantområdet og det øvrige Danmark

Vi servicerer klimaanlæg i hele Danmark, men har særligt mange kunder i Trekantområdet, hvor vi har kunder i både Vejle, Kolding, Middelfart og Fredericia.

Kyhl og Klima leverer primært klimaanlæg fra Mitsubishi, der producerer klimaanlæg til rimelige priser og i høj kvalitet. Vi servicerer dog langt de fleste typer af klimaanlæg, både Daikin, Samsung m.m. – kontakt os, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

UFORPLIGTENDE TILBUD

KYHL OG KLIMA

Uforpligtende tilbud på klimaanlæg

Har du spørgsmål til, hvilke klimaanlægs-løsninger du skal vælge, eller spørgsmål om priser m.v., så kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål med vores store ekspertise – RING +45 40 98 87 84

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik